Sportstrippenkaart

Jolly Good introduceert de sportstrippenkaart.

Op deze manier hoopt Jolly Good dat we een extra bijdrage leveren om de jeugd te laten sporten op de momenten dat het voor hen kan.

Jolly Good staat voor een type hockeyspel genaamd: Floorball. Een snelle sport met boarding met niet te veel regels. Veilig, gezellig en samenspel met inzet staat voorop.Sport is belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke ontwikkeling. Je gebruikt al je spieren en je komt jezelf tegen in situaties die overeen komen in de maatschappij. Je leert voor jezelf op komen en je leert met je eventuele tekortkomingen te leven. Een teamsport maakt dat jeugd zich kan leren aanpassen aan de snelle ontwikkelingen.

We spelen in Den Dullaert op maandag 19:00 tot 20:30 (maandag voor jeugd vanaf 13 jaar) Een lidmaatschap kost €80,-

Daar de sport snel op te pakken is om goed mee te kunnen doen, kunnen er ook kinderen deelnemen die niet elke week willen of kunnen sporten. Dit vanuit hun studie of dan wanneer de voetbal of veldhockey een winterstop houden.

Hiervoor kunt u een strippenkaart aanschaffen.

10 strippenkaart voor € 30,- en een 20 strippenkaart voor € 55,- (mag door meerdere kinderen gebruikt worden)

Deze strippenkaart is te bestellen via E-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , of op de training maandag zelf tussen 18:45 en 19.00 uur. Met gepast geld betalen.

Als we voldoende aanmeldingen krijgen, kunnen we tijdens de trainingen onderlinge wedstrijden organiseren.

Ook als ouder kunt u gezellig een potje meedoen en wel op zondagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de gymzaal van de St.Willibrordusschool in Hulst.

Tot slot, wilt u als bedrijf als teambuilding gezellig samen actief bewegen, neem daarvoor contact op met het secretariaat via E-mail  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. Samen bespreken we dan wat de mogelijkheden zijn.