ROMMELMARKT KONINGSDAG JOLLY GOOD

Zoals de laatste jaren gebruikelijk willen we weer proberen om een extra centje voor onze club te verdienen door spulletjes te verkopen op de rommelmarkt die op Koningsdag 27 April wordt gehouden op de Steensedijk. We kunnen dan weer beschikken over een plaatsje naast de familie Compiet.

OPROEP !!!

Verkoopwaar: Om dit mogelijk te maken hebben we natuurlijk behoefte aan spulletjes om te kunnen verkopen. Zonder aanvoer van spulletjes zijn we vlot uitverkocht. We snappen dat we dit nu al een aantal jaar doen maar we willen toch weer een beroep doen op de leden en ouders om kasten, kelders, zolders en schuren nog eens na te speuren.

Assistentie: Paolo Veldkamp (vader van Thierry en Christian) heeft zich weer bereid gesteld om die dag het kraampje te bemannen en de coördinatie op zich te nemen maar hij heeft wel assistentie nodig om dit te kunnen doen. We zoeken dus vrijwilligers om ’s morgens of  ’s middags mee te helpen.

We hebben nog even de tijd maar kunt u voor 1 April aangeven of u hetzij spullen heeft die we mogen verkopen of mee wilt helpen op Koningsdag 27 April.

Mochten we voldoende respons krijgen dan zullen we die dag proberen om weer een leuk centje voor de club bij elkaar te krijgen en tegelijkertijd wat reclame maken voor onze vereniging.

 

Graag even bericht aan de vereniging met kopie aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.